Εξέλιξη των Φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group

Το 1997 μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών στο αντικείμενο τους αποφάσισε να προσφέρει στην πόλη της Πετρούπολης μια εντελώς νέα εκπαιδευτική φροντιστηριακή πρόταση. Ο στόχος για προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την αγάπη για την πόλη που μεγαλώσαμε και ζούμε, μας οδήγησε στην ίδρυση του 1ου εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group στην καρδιά της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 111 – Δίπλα στο Δημαρχείο).

Η επιτυχής τριετής λειτουργία του 1ου εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group και η συνεχής αναζήτηση για νέους εκπαιδευτικούς δρόμους, συνέβαλλαν ώστε το 2000 να ιδρυθεί το 2ο εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 74).

Η κάλυψη των φροντιστηριακών αναγκών των μαθητών της Κηπούπολης, μιας συνοικίας της πόλης μας στην οποία τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε αλματώδης οικιστική ανάπτυξη, μας υποχρέωσε να ιδρύσουμε το 2002 το 3ο εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group (Γραβιάς 85 & Περικλέους).

Το 2014 προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητικού κοινού στον όμορο δήμο Ιλίου ιδρύεται το 4ο παράρτημα του Ομίλου ΦΑΣΜΑ group στην οδό Πρωτεσιλάου και Αιακού 63 στην πλατεία Ευαγγελιστρίας.

Μετά από τόσα χρόνια ο Φροντιστηριακός οργανισμός ΦΑΣΜΑ group αποτελεί προϊόν πολυετούς εμπειρίας στον εκπαιδευτικό χώρο, διαρκούς ενημέρωσης σε πρότυπα εκπαιδευτικά συστήματα και στηρίζεται σε μια πρότυπη οργανωτική & εκπαιδευτική δομή γεγονός που μας καθιστά τον μεγαλύτερο και ποιοτικότερο εκπαιδευτικό οργανισμό στην Πετρούπολη και στο Ίλιον.


ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
Τα πάντα για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος, από την εγγραφή του μαθητή στο λύκειο μέχρι την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Εκφωνήσεις και απαντήσεις στα θέματα όλων των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων των παλαιότερων ετών ταξινομημένες ανά Ομάδα Προσανατολισμού / Μάθημα / Έτος

ΦΥΛΛΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Υπολογισμός βαθμολογίας Λυκείου & Μορίων Πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με όλες τις τελευταίες αλλαγές


ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Επικοινωνήστε με όλα τα τμήματα και τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πλήρη στοιχεία και σύνδεση στις σελίδες τους)...
ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Οι καλύτεροι σύνδεσμοι στο διαδίκτυο για ψυχαγωγία, games, αθλητικά, εικαστικά και πολλά άλλα...

ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ